Imprimanta multifuncțională Konica Minolta Bizhub C287: Un instrument esențial pentru orice birou

În era digitală în care trăim, imprimanta este un instrument esențial pentru orice birou. Ea este folosită pentru a imprima documente, prezentări, fotografii și alte materiale necesare desfășurării activității.

Imprimanta Konica Minolta Bizhub C287 este o alegere excelentă pentru orice birou, indiferent de dimensiunea acestuia. Ea oferă o gamă largă de funcții și caracteristici care o fac o soluție versatilă și eficientă.

Funcții

Imprimanta Konica Minolta Bizhub C287 are o serie de funcții care o fac o alegere excelentă pentru orice companie:

 • Imprimare: Imprimanta Bizhub C287 poate imprima documente alb-negru și color cu o viteză de până la 28 de pagini pe minut. Rezoluția de imprimare este de 600 x 600 dpi, ceea ce asigură o calitate excelentă a imaginilor.
 • Copiere: Copiatorul Bizhub C287 poate copia documente cu o viteză de până la 28 de pagini pe minut. Rezoluția de copiere este de 600 x 600 dpi, ceea ce asigură o reproducere fidelă a originalului.
 • Scanare: Scannerul C287 poate scana documente la o viteză de până la 45 de imagini pe minut. Rezoluția de scanare este de 600 x 600 dpi, ceea ce permite salvarea documentelor în format digital.

Konica Minolta Bizhub C287 – imprimantă multifuncțională A3

Imprimanta Konica Minolta Bizhub C287 este un multifuncțional A3, ceea ce înseamnă că poate imprima documente cu formatele A3, A4 sau A5. Acest lucru este important pentru birourile care au nevoie să imprime documente de dimensiuni mari, cum ar fi planuri, schițe sau prezentări.
Iată câteva dintre avantajele imprimantei Konica Minolta Bizhub C287 ca echipament A3:

 • Productivitate crescută: Imprimanta poate imprima documente A3 cu o viteză de până la 14 pagini pe minut, ceea ce poate ajuta la reducerea timpului petrecut pentru imprimarea documentelor de dimensiuni mari.
 • Calitate îmbunătățită: Imprimanta poate imprima documente A3 cu o rezoluție de până la 600 x 600 dpi, ceea ce asigură o calitate excelentă a imaginilor.
 • Flexibilitate sporită: Imprimanta poate fi utilizată pentru a imprima o varietate de documente A3, inclusiv planuri, schițe, prezentări, fotografii și multe altele.

Imprimanta profesională color Konica Minolta Bizhub C287

Imprimanta Konica Minolta Bizhub C287 este o imprimantă color profesională, ceea ce înseamnă că poate imprima documente color cu o calitate excelentă. Acest lucru este important pentru birourile care au nevoie să imprime documente color de înaltă calitate, cum ar fi prezentări, materiale de marketing sau fotografii.

Iată câteva dintre avantajele imprimantei Konica Minolta Bizhub C287, un copiator multifuncțional color profesional:

 • Calitate excelentă a imaginii: Imprimanta poate tipări documente color cu o rezoluție de până la 1200 x 1200 dpi, ceea ce asigură o calitate excelentă a imaginilor.
 • Gamă largă de culori: Imprimanta poate reproduce o gamă largă de culori, ceea ce permite crearea de documente color realiste și captivante.
 • Durabilitate: Imprimanta folosește consumabile de înaltă calitate și de mare capacitate, care asigură o durabilitate excelentă.

Avantajele închirierii imprimantei Konica Minolta Bizhub C287

Închirierea imprimantei Konica Minolta Bizhub C287 prezintă o serie de avantaje față de achiziționarea acesteia. Acestea includ:

 • Costuri reduse: Închirierea imprimantei este o modalitate mai economică de a avea acces la o imprimantă de calitate. Costurile de închiriere sunt de obicei mai mici decât costurile de achiziționare și întreținere a unei imprimante proprii.
 • Flexibilitate: Închirierea imprimantei oferă o flexibilitate mai mare. Puteți închiria imprimanta pentru o perioadă determinată, în funcție de nevoile dumneavoastră.
 • Grija de întreținere: Furnizorul de închiriere se ocupă de întreținerea imprimantei. Acest lucru vă scutește de grija reparațiilor și achiziționării de consumabile.

Imprimanta Konica Minolta Bizhub C287 este o alegere excelentă pentru orice birou. Ea oferă o gamă largă de funcții și caracteristici care o fac o soluție versatilă și eficientă. Închirierea imprimantei Bizhub C287 de la un furnizor de încredere precum Copier Service este o modalitate excelentă de a profita de avantajele acestei imprimante fără a o achiziționa. Copier Service oferă o serie de avantaje pentru clienții săi, cum ar fi imprimante de calitate, prețuri competitive și servicii de înaltă calitate.

Author: whitepress

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *