La clinica Dental Premier poți avea dantura completă într-o singură zi, fără durere

În ultima vreme, se pune din ce în ce mai mult accent atât pe sănătate, dar și pe estetică. Iar aceste două noțiuni pot merge împreună foarte bine când vine vorba despre un zâmbet impecabil. Nu doar că dantura va arăta la fel ca cea naturală, dar se va ține cont și de factorul de confort al pacientului.

Indiferent că este vorba despre un implant reușit sau de alte servicii stomatologice, un lucru este cert. La clinica Dental Premier toate aceste servicii sunt de o calitate ireproșabilă și la un raport excelent preț-calitate. Despre personalul bine pregătit, dar și timpul scurt de execuție ale implanturilor, detaliem în cele ce urmează.

Tratamente stomatologice neinvazive, doar la Dental Premier

De-a lungul timpului, echipa de aici și-a câștigat o reputație solidă în rândul pacienților prin metodele de tratament neinvazive. Mai precis, cu ajutorul unei tehnologii speciale, durerile au fost reduse la minim și chiar nu mai există deloc.

În plus, toate tratamentele chiar și cele de șlefuire ale danturii se folosesc de aceleași tehnici de reducere a durerii. Echipa de la clinica Dental Premier are ani lungi de experiență în spatele tuturor activităților stomatologice. În plus, munca cu peste 20.000 de pacienți cu diverse probleme dentare și de vârste diferite, a dus la rezultate foarte bune. Toți aceștia s-au declarat mulțumiți de etapele acestor servicii stomatologice, de la consultații până la serviciul stomatologic final.

Implanturi și dinți ficși, în doar 24 de ore

Datorită aparaturii de ultimă generație, dar și tehnologiilor neinvazive, echipa de la Dental Premier acționează dintr-un spațiu unde se folosesc condiții sigure și aseptice. Iar implanturile propuse vin la pachet cu materiale de calitate și cu consultații lămuritoare în prealabil. În felul acesta, orice pacient va primi exact lucrarea care i se potrivește într-un timp record.

Implanturile se pot realiza fie având baza de patru, fie de șase dinți. Implanturile, extracțiile și dinții ficși sunt gata în doar 24 de ore. Acest lucru permite pacienților să nu facă întreruperi de la rutina zilnică. Ei se pot întoarce la programul lor obișnuit.

Ce este important de subliniat e faptul că implanturile dentare nu au condiționare de vârstă. Chiar și pacienți de peste 90 de ani pot beneficia de ele, iar vârsta minimă pentru implant dentar este de 18 ani.

Alte tipuri de servicii stomatologice efectuate la Dental Premier

Echipa competentă și de încredere de la Dental Premier excelează în găsirea soluțiilor potrivite pentru fiecare pacient în parte. Pe lângă implanturile dentare realizate cu succes mai vorbim aici și despre multiple alte servicii stomatologice: de la tratarea cariilor până la operații chirurgicale de mare finețe. Chirurgia dentară, radiologie și parodontologia fac parte dintre serviciile acestei clinici. Albirea dinților este un alt serviciu asigurat de către echipa de aici, prin metode neinvazive. La fel și aplicarea fațetelor dentare se face tot respectând anumite protocoale.

Copiii pot de asemenea beneficia de servicii stomatologice, în spații sigure și prietenoase.

Mai multe detalii despre programări și înscrieri se fac pe pagina oficială dentalpremier.ro.

Sursa foto: dentalpremier.ro.

Contact: [email protected]

Author: Succes Grup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *