Cand este timpul optim pentru acidul hialuronic? Vezi pe site-ul AcidulHialuronic.ro oferte

Industria cosmetica are acum solutii foarte variate pentru intretinere si conservarea frumusetii. Femeile de orice varsta au acest interes, acutizat mai ales pe masura ce timpul trece. Asta deoarece cu cat inainteaza in varsta, pielea isi pierde din elasticitate si fermitate; apar ridurile sau cele existente se adancesc, apar petele pigmentare, pielea se lasa si practic chipul tradeaza varsta. Pentru o parte din aceste probleme solutia poate fi injectarea acidului hialuronic.

In ce scop este ales acidul hialuronic?

Dintre efectele sale mai cunoscute se numara:

  • Repararea, pentru ca sustine procesul de vindecare a tesuturilor.
  • Hidratarea profunda, pentru ca ajuta pielea sa retina mai bine umiditatea.
  • Sustinerea fermitatii pielii, contribuind la mentinerea elasticitatii pielii, pentru a preveni sau corecta formarea ridurilor.

Cat despre decizia in sine de a alege aceasta metoda, injectarea acidului hialuronic este net superioara interventiilor chirurgicale, cel putin din prisma faptului ca are efect imediat, este mai accesibil si minim invaziv fata de interventiile chirurgicale clasice.

Stiati ca exista fillere temporare sau permanente?

Vezi pe site-ul AcidulHialuronic.ro astfel de produse. Sunt achizitionate exclusiv de catre personalul specializat, care le va folosi corespunzator. Ofertele acestui furnizor sunt de luat in seama, avand in vedere ca pretul per produs scade, pe masura ce cantitatea achizitionata este mai mare. Sunt disponibile aici produse precum:

  • Acid hialuronic.
  • Derma Fillers.
  • Dispozitive diverse.
  • Creme, plasmolifting.
  • Fire PDO.

Toate acestea sunt de la branduri de renume precum Revolax sau Juvaderm. Pot fi comandate din pagina oficiala, acolo unde sunt disponibile si informatii suplimentare privind fiecare tip de produs – recomandare de utilizare, printre altele.

Este evidenta diferenta intre aceste tipuri de fillere, cele temporare au efect de pana la 6 luni.

Cand este timpul optim pentru injectarea acidul hialuronic?

Desi nu este o regula general valabila, se remarca printre paciente o medie a varstei de 30 de ani, ca fiind timpul optim pentru a solicita aceasta interventie. Este bine de punctat de asemenea ca, pe masura ce ridurile se adancesc, acestea vor fi mai greu corectate. In plus, este foarte mult probabil ca acestea sa nu mai fie la fel de usor de corectat, dintr-o singura injectare.

Cat priveste procesul in sine de injectare, mai intai de toate e bine de mentionat ca alegerea medicului face ca jumatate din griji sa fie uitate. Conteaza foarte mult si confortul pacientei. Dermatolog sau chirurg estetician, specialistul ales va sti ce produs sa recomande si in ce cantitate sa fie injectat, pentru a obtine rezultatele mult dorite. Pentru injectarea propriu-zisa, peste zona cu pricina se va aplica o crema cu anestezic. Dureaza cateva minute pana cand injectarea este realizata, in punctele stabilite anterior.

Injectarea va fi cu acul sau canula, in functie de zona de injectare sau poate chiar de preferintele medicului.

Pentru achizitia produselor necesare, acidulhialuronic.ro are oferte foarte bune si stoc imediat disponibil. Acceseaza pagina si convinge-te.


Contact:

Strada Radna, Nr 3, Sector 6, Bucuresti

0728 979 879

[email protected]

Sursa foto: freepik.com

Author: Succes Grup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *