Afla aici mai multe detalii despre obtinerea certificatului de urbanism

Daca alegi sa iti construiesti o casa, stii ca ai nevoie de o serie de aprobari si documente. Printre acestea, se numara si certificatul de urbanism. Acesta este un act de informare care vizeaza domeniul tehnic, economic si juridic al constructiei, dar si al terenului pe care se va ridica aceasta. Un act deosebit de important, dar si o casa asa cum isi doreste fiecare, acestea pot fi obtinute prin colaborarea cu Smart Home Concept.

Iata aici mai multe detalii despre obtinere certificat urbanism.

Aici ai mai multe detalii despre obtinerea certificatului de urbanism

Acordurile legale si avizele de construire sunt foarte importante pentru proiectul care urmeaza sa fie derulat. Acest lucru implica, fireste, timp si bani, dar cu echipa de la Smart Home Concept se pot face economii importante. Nu doar ca va obtine avizele necesare, dar va contribui si la punerea proiectului in aplicare.

Oferta de la Smart Home Concept este intrutotul necesara la ridicarea oricarei tip de constructie. Pe certificatul de urbanism este necesara semnatura autoritatii abilitate sa emita autorizatia pentru construire. In al doilea rand, este nevoie si de semnatura altor persoane juridice: presedintele consiliului judetean, secretar si arhitect.

Este, de asemenea, de o importanta cruciala ca, de pe acest act sa nu lipseasca nicio semnatura, pentru ca asta ar atrage nulitatea certificatului.

Certificatul de urbanism se obtine prin solicitarea ofertei de pe pagina oficiala smarthomeconcept.ro.

Care sunt actele necesare pentru eliberarea certificatului de urbanism

Pentru a obtine acest document important si a demara constructia sunt necesare anumite tipuri de acte. Si anume este vorba despre urmatoarele acte:

  • Cererea tip pentru eliberarea certificatului de urbanism.
  • Actul de identificare al persoanei care solicita acest certificat.
  • Actele de proprietate.
  • Planurile de incadrare cadastrale.
  • Achitarea platii de emitere a certificatului de urbanism.

Un certificat de urbanism trebuie sa ofere date specifice, in functie de regimul proiectului de constructiei sau al terenului. Acestea se refera la regimul juridic, la cel tehnic si la cel economic. Fiecare dintre acestea au in subordine anumite caracteristici speciale. Astfel, regimul juridic vizeaza tipul proprietatii. Regimul tehnic se refera la conditiile de indeplinit pentru a ridica o constructie. Nu in ultimul rand, regimul economic se refera la incadrarea terenului din punct de vedere economic.

Echipa Smart Home Concept va avea grija de fiecare aspect in ceea ce priveste obtinerea acestui certificat.

Proiecte diverse de case si locuinte

Pe pagina oficiala Smart Home Concept sunt prezentate in detaliu diverse proiecte de case si locuinte. Se gasesc aici proiecte de case cu sau fara etaj, case cu mansarda, case parter, moderne sau fara etaj. Proiecte de orice tip, pentru orice buget se pot concepe la cerere impreuna cu echipa de specialisti.

Pe parcursul constructiei se pot adauga si anexe sau face diverse modificari, fara afectarea bugetului propus initial. Predarea constructiei se face la termenul stabilit. Se pot face economii serioase, deoarece casele construite de aceasta echipa sunt eficiente energetic.

Pentru vizualizarea tuturor proiectelor si serviciilor accesati pagina oficiala Smarthomeconcept.ro.

Sursa foto: freepik.com

Contact: [email protected]

Author: Succes Grup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *