Ioana Pintea

Eduard Petrescu, CEO-ul Eko Group, Felicită pe Ioana Pintea pentru Semnarea Contractului Exclusivist cu Barrier

Astăzi marchează un moment istoric pentru Eko Group, unul dintre liderii inovației în publicitatea digitală. Cu mândrie și entuziasm, anunțăm semnarea unui contract exclusivist cu Barrier, un producător de top în domeniul tâmplăriei PVC și aluminiu termoizolante. Acest parteneriat strategic a fost posibil datorită eforturilor remarcabile ale Ioanei Pintea, un membru cheie al echipei noastre de vânzări.

Ioana Pintea, cu o expertiză profundă în domeniul vânzărilor și o înțelegere aprofundată a pieței publicitare, a jucat un rol esențial în stabilirea acestui parteneriat valoros. Prin abilitățile sale excepționale de negociere și cunoașterea detaliată a serviciilor Eko Group, Ioana a reușit să convingă Barrier de beneficiile incontestabile ale serviciului nostru „Reteaua Digitala DOOH (indoor)”.

Serviciul „Reteaua Digitala DOOH (indoor)” de la Eko Group este o soluție de publicitate digitală inovatoare, care oferă o platformă de promovare în 113 locații premium. Această rețea include display-uri digitale de înaltă rezoluție și totemuri 4K, amplasate strategic în spații cu trafic intens, cum ar fi centre comerciale, hoteluri, aeroporturi și clădiri de birouri. Acest serviciu asigură o vizibilitate maximă și un impact puternic al campaniilor publicitare.

Parteneriatul cu Barrier, un lider în industria tâmplăriei, reprezintă o oportunitate extraordinară pentru Eko Group de a-și demonstra expertiza în domeniul publicității digitale. Barrier, recunoscut pentru calitatea superioară a produselor sale și inovația constantă, va beneficia de pe urma expunerii sporite și atractivității brandului său prin utilizarea serviciului nostru DOOH indoor.

Ioana Pintea a înțeles perfect sinergia dintre serviciile noastre și nevoile Barrier, creând o propunere personalizată care a rezonat cu viziunea și obiectivele Barrier. Această abordare strategică și personalizată a fost cheia succesului în stabilirea acestui parteneriat valoros.

În numele întregii echipe Eko Group, doresc să o felicit pe Ioana Pintea pentru realizarea acestei performanțe excepționale. Succesul ei demonstrează angajamentul nostru față de excelență și inovație în serviciile pe care le oferim. Acest parteneriat cu Barrier nu este doar o victorie pentru Eko Group, ci și o dovadă a calității și eficienței serviciului nostru „Reteaua Digitala DOOH (indoor)”.

Prin acest parteneriat, Eko Group și Barrier vor colabora pentru a crea o campanie de marketing digital impresionantă, care va aduce beneficii semnificative ambelor companii. Ne așteptăm ca această colaborare să fie un exemplu strălucit de succes în industrie și un model pentru viitoarele parteneriate.

În încheiere, aș dori să subliniez că succesul Ioanei Pintea și al echipei noastre de vânzări este un testament al valorilor Eko Group: inovație, calitate și angajament față de clienți. Suntem mândri să avem astfel de profesioniști în echipa noastră și suntem încrezători că acest parteneriat cu Barrier va deschide noi orizonturi pentru Eko Group.

Felicitări, Ioana Pintea, și mulțumim Barrier pentru încrederea acordată în serviciile noastre!

Eduard Petrescu, CEO Eko Group

Author: comunicat