Cristian Pandel, Owner Yuga.ro - mama și copilul, despre viziunea extinderii: de la un brand local la unul național, promovând echilibrul în viața oamenilor

Cristian Pandel, Owner Yuga.ro – mama și copilul, despre viziunea extinderii: de la un brand local la unul național, promovând echilibrul în viața oamenilor

Când Cristian Pandel a fondat Yuga.ro – mama si copilul, avea un vis: să creeze nu doar un magazin online, ci un spațiu unde oamenii pot găsi produse și idei care să le îmbunătățească viața. Astăzi, cu două locații – Yuga Hiper-farmacia 13 Septembrie și Yuga Shop Pipera – Pandel își îndreaptă privirea către un orizont mai larg. Viziunea lui este de a transforma Yuga.ro – mama si copilul într-un brand național, un simbol al echilibrului și al vieții sănătoase în întreaga Românie.

Yuga.ro – mama si copilul: mai mult decât un magazin, un stil de viață

Pandel începe prin a sublinia esența Yuga.ro – mama si copilul. „Pentru noi, Yuga este mai mult decât un loc unde cumpărătorii găsesc produse. Este un loc unde îi învățăm să trăiască mai bine, să găsească un echilibru între muncă, viața personală și sănătate.”

Cele două locații: inima viziunii Yuga

Cu Yuga Hiper-farmacia 13 Septembrie și Yuga Shop Pipera, Pandel și echipa sa au creat două hub-uri pentru sănătate și bunăstare. „Aceste locații sunt mai mult decât magazine, sunt spații unde oamenii vin să găsească soluții pentru o viață sănătoasă și echilibrată,” explică Pandel.

Viziunea extinderii: un brand național pentru echilibru

Pandel vorbește cu pasiune despre planurile de extindere. „Viziunea noastră este să facem din Yuga.ro – mama si copilul un nume cunoscut în toată țara, un loc unde fiecare român poate găsi produse și sfaturi pentru un stil de viață sănătos.”

Importanța comunității în creșterea Yuga.ro – mama si copilul

„Comunitatea este la inima creșterii noastre,” afirmă Pandel. „Fiecare client, fiecare interacțiune ne ajută să înțelegem mai bine nevoile oamenilor și să ne adaptăm pentru a le satisface.”

Educarea consumatorilor: un pilon al misiunii Yuga.ro – mama si copilul

Un aspect important al extinderii Yuga.ro – mama si copilul este educarea consumatorilor. „Vrem să fim mai mult decât un vânzător; vrem să fim un ghid pentru clienții noștri, să îi educăm despre importanța unui stil de viață sănătos,” spune Pandel.

Sustenabilitatea și responsabilitatea: angajamentele Yuga.ro – mama si copilul

„Sustenabilitatea și responsabilitatea sunt în centrul a tot ceea ce facem,” subliniază Pandel. „Pe măsură ce creștem, ne asigurăm că fiecare decizie pe care o luăm sprijină aceste valori.”

Viitorul Yuga.ro – mama si copilul: o viziune pentru un stil de viață sănătos

În încheiere, Pandel își exprimă optimismul pentru viitor. „Cred cu tărie că Yuga.ro – mama si copilul va juca un rol major în promovarea unui stil de viață sănătos în România. Suntem pe drumul cel bun pentru a deveni un brand național care aduce echilibru în viețile oamenilor.”

În concluzie, cu viziunea sa de extindere și angajamentul față de educarea și susținerea consumatorilor, Cristian Pandel și Yuga.ro – mama si copilul sunt mai mult decât pregătiți să devină un nume de referință în domeniul sănătății și bunăstării la nivel național. Prin combinarea produselor de calitate cu o filosofie orientată către o viață echilibrată și conștientă, Yuga.ro – mama si copilul promite să fie un partener de încredere în călătoria fiecărui român către un stil de viață mai sănătos și mai fericit.

Yuga Hiper-farmacia 13 Septembrie

Situată pe Calea 13 Septembrie 179 – 181, în Sectorul 5 al Bucureștiului, Yuga Hiper-farmacia 13 Septembrie este mai mult decât o farmacie; este un centru de sănătate și bunăstare. Deschisă de luni până vineri între orele 08:00 și 20:00 și sâmbăta între 08:00 și 16:00, această locație oferă o gamă largă de produse farmaceutice, suplimente nutritive și produse de îngrijire personală, toate respectând standardele stricte Yuga de calitate și naturalețe. Personalul calificat este întotdeauna disponibil pentru a oferi sfaturi și recomandări personalizate, asigurându-se că fiecare client primește cea mai bună îngrijire și produsele potrivite nevoilor sale. Hiper-farmacia Yuga este un loc unde sănătatea și bunăstarea sunt priorități, și unde fiecare vizită este o experiență îmbogățitoare.

Yuga Shop Pipera

Yuga Shop Pipera, situat pe Strada Erou Iancu Nicolae 67, în Voluntari, este un sanctuar al produselor naturale și sănătoase. Deschis de luni până vineri între orele 08:00 și 19:00 și sâmbăta între 10:00 și 19:00, acest magazin oferă o selecție vastă de produse alimentare, cosmetice, produse de curățenie și multe altele, toate aliniate la filosofia Yuga de calitate și sustenabilitate. Spațiul este proiectat pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare, unde clienții pot explora în liniște produsele și pot descoperi noi modalități de a trăi sănătos și armonios. Echipa Yuga Shop Pipera este dedicată să ofere o experiență de cumpărături personalizată și informativă, ajutând clienții să facă alegeri care se aliniază stilului lor de viață și valorilor personale.

Experiența Yuga în magazinele fizice

Magazinele fizice Yuga reprezintă extensia naturală a experienței online Yuga.ro – mama si copilul, oferind clienților posibilitatea de a interacționa direct cu produsele și cu echipa Yuga. Fiecare vizită în aceste magazine este o oportunitate de a învăța, de a explora și de a descoperi noi modalități de a îmbunătăți calitatea vieții. Magazinele fizice Yuga sunt mai mult decât simple puncte de vânzare; sunt comunități în sine, locuri unde valorile Yuga de calitate, naturalețe și responsabilitate sunt palpabile și unde fiecare client este tratat cu respect și atenție.

Magazinele fizice Yuga, Hiper-farmacia 13 Septembrie și Yuga Shop Pipera, sunt piloni ai viziunii Yuga de a aduce produse de calitate și un stil de viață sănătos mai aproape de clienți. Ele reprezintă locuri unde experiența de cumpărături se transformă într-o călătorie de descoperire și unde fiecare produs are o poveste de spus. Prin aceste magazine, Yuga.ro – mama si copilul demonstrează angajamentul său față de extinderea accesului la produse sănătoase și naturale, oferind clienților o experiență autentică și personalizată. Fie că este vorba de a găsi produsul perfect pentru sănătatea ta în hiper-farmacie sau de a explora o gamă variată de produse naturale în Yuga Shop Pipera, fiecare vizită este un pas spre un stil de viață mai echilibrat și mai conștient.

Author: comunicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *