Descopera masajul endermologic si beneficiile lui

Masajul endermologic sau, pe scurt, endermologia, este o tehnica neinvaziva si nedureroasa care utilizeaza role mecanice si aspiratia pentru a imbunatati circulatia sangelui, a reduce celulita si a recontura corpul. In randurile ce urmeaza, vom explora ce este masajul endermologic, cum functioneaza si care sunt beneficiile sale. Asadar, pregateste-te sa descoperi endermologia si sa afli de ce acest tratament devine obligatoriu pentru persoanele care doresc sa-si imbunatateasca aspectul corpului si sa se simta mai increzatoare in propriul lor fizic.

Ce este masajul endermologic?

Endermologia este o procedura de remodelare corporala Brasov care utilizeaza o tehnologie ce implica o combinatie de aspiratie si masaj cu role in asa fel incat sa stimuleze circulatia sanguina si regenerarea celulara. Procedura a fost dezvoltata pentru prima data in Franta in anii 1990 pentru a trata tesutul cicatricial, dar a devenit rapid populara ca tratament de infrumusetare datorita numeroaselor sale beneficii.

In timpul unei sedinte, tehnicianul foloseste un dispozitiv de mana care contine doua role motorizate si un element de aspiratie pentru a crea un efect de masaj delicat asupra pielii. Rolele ridica usor si ruleaza pielea, in timp ce efectul de aspiratie creeaza un pliu de piele care este apoi eliberat, lasandu-l mult mai neted.

Acest proces stimuleaza suprafata pielii si tesuturile subadiacente, favorizand circulatia sangelui si drenajul limfatic. Circulatia sanguina crescuta determina eliminarea toxinelor si a excesului de lichide, reducand aspectul celulitei, depozitele de grasime localizate si creand un efect de lifting al pielii.

Endermologia este o alternativa sigura si eficienta la procedurile invazive precum liposuctia sau alte interventii chirurgicale de remodelare corporala. De asemenea, este nedureroasa si nu necesita timp de repaus, ceea ce o face o optiune atractiva pentru persoanele care doresc sa-si imbunatateasca aspectul corpului fara a se supune unor operatii chirurgicale care pot veni cu fel si fel de riscuri.

Care sunt beneficiile masajului endermologic?

Endermologia vine cu o serie de beneficii, cum sunt urmatoarele:

  • Reducerea aspectului de celulita – Celulita este o problema comuna care afecteaza multe persoane, in special femei. Masajul endermologic poate ajuta la reducerea aspectului celulitei prin promovarea circulatiei sangelui si a drenajului limfatic, determinand astfel eliminarea excesului de lichide si de toxine din organism;
  • Diminuarea depozitelor de grasime localizate – Endermologia poate ajuta, de asemenea, la reducerea aspectului depozitelor de grasime localizate, in special de pe fese, coapse si abdomen. Rolele de masaj si aspiratia pot ajuta la descompunerea celulelor adipoase, facandu-le mai usor de eliminat din organism;
  • Strangerea pielii laxe – Endermologia este utila si in strangerea si tonifierea pielii lasate si laxe, cum ar fi pe brate, coapse sau abdomen. Efectul de masaj profund poate stimula productia de colagen, ceea ce poate ajuta la imbunatatirea elasticitatii si fermitatii pielii;
  • Imbunatatirea aspectului general al pielii – Acest tratament poate fi folosit si pentru imbunatatirea texturii generale si a tonusului pielii, facand-o mai neteda, mai moale si mai supla. Totodata, poate ajuta la reducerea aspectului vergeturilor si al cicatricilor.
Author: Succes Grup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *