Descoperă noua colecție de suzete disponibile la Little Prints. De ce să-i oferi micuțului o suzetă?

Dacă ai dat click pe acest articol, cel mai probabil ai devenit recent mămică. Te-ai pregătit din timp pentru venirea bebelușului pe lume, însă nu este exclus să fi omis micile detalii precum suzeta din lista ta de cumpărături.

Indiferent de motivul pentru care nu ai încă o suzetă pentru copilul, tău, nu este nici o problemă. În acest articol, vei afla mai multe despre beneficiile și dezavantajele unei suzete, dar și despre noua colectie de suzete disponibile la Little Prints, de unde vei putea alege liniștită o suzetă!

Ce este, de fapt, suzeta? De ce se folosește?

Multe mame aleg să îi ofere beblușului o suzetă pentru a-l calma sau pentru a-i induce somnul. Suptul este o acțiune reconfortantă pentru bebeluși, însă mamele nu pot fi întotdeauna disponibile să alăpteze din diferite motive. Așadar, suzeta joacă un rol important în primele luni de viață ale oricărui bebeluș, iar de aceea, este important să alegi suzete calitative, în funcție de nivelul de dezvoltare al pruncului.

Beneficiile suzetei și alegerea potrivită

În primul rând, faptul că suptul unei suzete este reconfortant pentru bebeluș este motiv destul să achiziționezi o suzetă. Câteodată, bebelușii plâng datorită unor disconforturi pe care noi nu le putem gestiona, precum creșterea dințișorilor, iar o suzetă îi va ajuta să se calmeze și să amelioreze această durere. Așadar, acestea sunt, pe scurt, beneficiile unei suzete:

  • Confort, calmare și reconfortanță
  • Scăderea durerii dentare
  • Inducerea somnului
  • Reducerea sughițului
  • Creșterea apetitului
  • Descurajează suptul degetelor
  • Ajută la înțărcare

Pot fi dezavantajele unei suzete motiv destul să eviți utilizarea suzetelor?

Principalul dezavantaj al unei suzete ar fi posibilitatea de a crea dependență de aceasta, însă dacă este folosită corespunzător, nu vei avea probleme. De asemenea, există și posibilitatea să împiedice alăptatul, dar atât timp cât discuți cu un medic pediatru sau alegi corect momentele în care apelezi la suzetă, vei putea să-i o oferi în continuare.

Totuși, sunt unii copii care refuză suzeta, iar de aceea, s-au lansat pe piață cele de la Bibs. Cu ce sunt diferite față de altele?

Despre suzetele Bibs și de ce să le alegi

În primul rând, aceste suzete sunt concepute pentru a fi acceptate cât mai ușor de orice bebeluș, iar de aceea au devenit alegerea perfectă pentru toate mamele.

De asemena, designul și culorile acestor suzete sunt alese pentru a fi cât mai atrăgătoare pentru copii și sunt disponibile în variante glow in the dark (adică sunt fosforescente și luminează în întuneric) pentru a le putea găsi cu ușurință în cazul în care bebelușul le scapă în timpul nopții.

Fiecare model este potrivit în funcție de vârsta copilului. Categoriile după care suzetele Bibs sunt categorizate sunt 0-6 luni, 6-18 luni și peste 18 luni, însă este indicată schimbarea suzetei la fiecare 4-6 săptămâni, motiv pentru care majoritatea pachetelor pe care le vei găsi pe Little Prints vin cu cel puțin două bucăți incluse.

Așadar, comandă acum online și asigură confortul bebelușului tău!

Contact:

+4 0725 766 847

[email protected]

Author: Succes Grup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *