Dotează-ți mașina cu echipamente pentru transport. Află aici de un magazin pentru bare de portbagaj

Te pregătești să pleci în vacanță cu mașina personală? Ține cont de câteva îmbunătățiri pe care le poți aduce mașinii ca să ai parte de o călătorie plăcută și confortabilă.

Amintește-ți de concediile precedente și de câte bagaje ai avut nevoie. Te-ai hotărât ca anul acesta să pleci în vacanță cu mașina personală? Nu pleca la drum fără să îți echipezi mașina corespunzător. Pe Bare Transport găsești cutii portbagaj care să îți ofere mai mult spațiu pentru bagaje.

Ce poți face ca să te bucuri de o călătorie reușită cu mașina?

În momentul în care te hotărăști să pleci la drum lung cu mașina personală, sunt câteva lucruri de care trebuie să ții cont. Este important, ca înainte să te pornești la drum, pentru siguranța ta și a familiei sau prietenilor tăi, să faci o inspecție generală a mașinii ca să te asiguri că funcționează în parametri normali și că o să ajungeți în siguranță la destinație.

Când mergi pe un traseu pe care nu-l cunoști, ca să eviți să te rătăcești și să nu fie nevoie să te întorci din drum, este bine dacă ai avea un GPS. Mașina ta nu are această funcționalitate? Poți oricând apela la un navigator GPS, care să te ajute să urmezi un traseu potrivit și corect către destinația spre care te îndrepți.

Un lucru foarte important, pe timpul călătoriei, mai ales dacă este un drum foarte lung de parcurs, de câteva ore, trebuie să te simți comod și să ai parte de confort. Cu siguranță nu o să ai parte de confort dacă bagajele nu o să încapă în portbagajul mașinii. Evită depozitarea lor pe locurile pasagerilor și apelează la o cutie de portbagaj, care se montează pe plafonul vehiculului. Nu ai bare transversale sau longitudinale pe care să montezi portbagajul? Afla de un magazin bare portbagaj, de unde poți alege barele potrivite pentru mașina ta.

Ești pasionat/ă de sporturi și pleci într-o vacanță la schi? Acum poți transporta echipamentul tău, cu ajutorul suporturilor de schi. Nu ezita să îți dotezi mașina cu suporturi care să te ajute să transporți diferite echipamente sportive.

Cum se montează barele pentru portbagaj?

Dacă ai nevoie de ele doar pentru aspectul estetic al mașinii, ele se pot prinde de plafonul mașinii tale cu adeziv. Dacă vrei să montezi pe ele o cutie de portbagaj sau să le folosești cu scopul de a transporta materiale sau echipamente sportive, o să fii nevoit să găurești plafonul mașinii, pentru o prindere sigură, ca să eviți evenimentele neplăcute.

Pe Bare Transport găsești bare longitudinale și transversale potrivite pentru diferite modele de mașini. Dacă faci comenzi de peste 500 lei, o să beneficiezi de transport gratuit. De asemenea, pentru produsele achiziționate o să primești și garanție.

Dotează-ți mașina cu echipamentele necesare pentru a te putea bucura de călătorii plăcute și confortabile.

Contact:

[email protected]

+40 726 74 83 27

+40 728 48 69 96

Sursa foto: baretransport.ro

Author: Succes Grup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *