O speranta in Oltenia pentru bolnavii cu afectiuni neurologice: Centrul medical Dr. Calugaru

Atunci cand vine vorba despre afectiuni neurologice, pacientii din Craiova, dar și din zona Olteniei, cauta cele mai bune locatii in care se pot trata corespunzator. Ai pe cineva cu astfelde probleme sau ai nevoie de un tratament neurologic si cauti cel mai bun medic Neurolog Craiova? Recomandam Centrul Medical Dr. Calugaru, un cabinet fondat cu pasiune si dedicare, un punct de referinta in ingrijirea si diagnosticul afectiunilor neurologice din regiunea Olteniei. Sub indrumarea medicilor eminenti, Dr. Lidia Calugaru si Dr. Tiberiu Calugaru, acest centru medical ofera servicii de consultanta si investigatii de ultima generatie, incluzand proceduri specializate precum electromiografia (EMG), potentiale evocate si testarea vitezei de conducere nervoasa.

Dr. Lidia Calugaru: O prezenta respectata in viata medicala a Olteniei

Cu o vasta experienta si cunostinte solide in domeniul neurologiei, Dr. Lidia Calugaru este unul dintre cei mai respectati neurologi din regiunea Olteniei. Cu o abordare empatica si atenta fata de fiecare pacient, Dr. Lidia Calugaru s-a angajat sa ofere ingrijire medicala de cea mai inalta calitate. Specializata in diagnosticul si tratamentul unei game variate de afectiuni neurologice, de la migrene si epilepsie la scleroza multipla si boala Parkinson, Dr. Lidia Calugaru este apreciata atat pentru competenta sa medicala, cat si pentru atentia pe care o acorda nevoilor individuale ale fiecarui pacient.

Dr. Tiberiu Calugaru: Diagnosticare precisa in neurologie

Alaturi de Dr. Lidia Calugaru, Dr. Tiberiu Calugaru completeaza echipa medicala de exceptie a Centrului Medical Dr. Calugaru. Cu o vasta expertiza in diagnosticul si tratamentul afectiunilor neurologice, Dr. Tiberiu Calugaru aduce o perspectiva unica si solutii inovatoare pentru fiecare caz in parte. Profesionismul remarcabil si abilitatea de a utiliza tehnici avansate de diagnostic fac ca Dr. Tiberiu Calugaru sa fie unul dintre cei mai cautati specialisti in domeniul neurologiei din Oltenia.

Proceduri avansate in neurologie

Centrul Medical Dr. Calugaru este echipat cu cele mai moderne echipamente si tehnologii pentru a asigura un diagnostic precis si tratamentul optim pentru pacientii sai. Printre procedurile specializate oferite de acest centru neurologie Craiova se numara electromiografia (EMG), potentialele evocate si testarea vitezei de conducere nervoasa.

Electromiografia (EMG)

Electromiografia este o procedura utilizata pentru a evalua sanatatea si functionarea muschilor si nervilor periferici. Aceasta implica plasarea unor electrozi sub piele pentru a inregistra activitatea electrica a muschilor in timp ce acestia sunt activati. Prin intermediul EMG, medicii pot diagnostica afectiuni precum neuropatia periferica, polineuropatia si alte tulburari musculare si nervoase.

Potentiale evocate

Potentialele evocate sunt testele care masoara raspunsurile electrice ale creierului sau ale altor parti ale sistemului nervos la stimulii senzoriali, cum ar fi lumina sau sunetul. Aceste teste pot oferi informatii importante despre integritatea si functionarea sistemului nervos central si periferic. Ele sunt utilizate in diagnosticul si monitorizarea afectiunilor precum scleroza multipla, neuropatia optica si leziunile de maduva spinala.

Testarea vitezei de conducere nervoasa

Testarea vitezei de conducere nervoasa este o procedura utilizata pentru a evalua functionarea nervilor periferici. Aceasta implica aplicarea unor mici socuri electrice asupra nervilor si inregistrarea timpului necesar pentru ca semnalul electric sa parcurga o anumita distanta. Testarea vitezei de conducere nervoasa poate detecta afectiuni precum neuropatia diabetica, sindromul de tunel carpian si alte tulburari ale nervilor periferici.

Centrul Medical Dr. Calugaru din Craiova este un partener de incredere pentru pacientii cu afectiuni neurologice din intreaga regiune.

Author: Succes Grup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *