Setul de 2 Mașini Orbitale pentru Șlefuit de la Hilmann: O Alegere Versatilă pentru Profesioniști

În industria de reparare și restaurare auto, eficiența și precizia sunt esențiale. De aceea, alegerea echipamentului potrivit poate face diferența dintre un proiect reușit și unul care necesită retușuri costisitoare. Astăzi, aș dori să vă prezint un set de echipamente care încorporează eficiență, versatilitate și precizie: Setul de 2 Mașini Orbitale pentru Șlefuit de la Hilmann.

Design și Ergonomie

Ambele mașini din acest set sunt proiectate cu o formă ergonomică și un mâner antiderapant acoperit cu cauciuc. Aceste caracteristici, împreună cu o greutate redusă de doar 1.3 kg, maximizează confortul și reduc oboseala operatorului. Ele pot fi operate cu ușurință atât de persoanele dreptace, cât și de cele stângace.

Motor și Performanță

Cele două mașini sunt echipate cu un motor fără perii, garantând o viteză constantă în orice condiții de lucru. Cu o gamă de viteză cuprinsă între 4000 și 10000 rpm, aceste mașini se adaptează cu ușurință la diferite materiale și cerințe de proiect. Un avantaj semnificativ al acestui set este că viteza poate fi ajustată în 7 trepte diferite și vizualizată pe un ecran digital.

Versatilitate și Utilizare

  • Modelul HL4135 cu ax orbital de 5mm este ideal pentru șlefuirea de chit și pentru lucrări de reparații la caroserii, dar și pentru materiale diverse precum lemn, metal și plastic.
  • Modelul HL4136 cu ax orbital de 2.5mm este recomandat pentru finisaje și slefuirea filler-ului.

Pentru o extracție eficientă a prafului, ambele mașini pot fi conectate la un Aspirator industrial cu filtru de apă, cum ar fi modelul HL9026 de la Hilmann, care are un sistem de filtrare în 3 etape.

Caracteristici Tehnice

  • Voltaj: 230 -240V~ 50 Hz
  • Consum de energie: 350 W
  • Nivel de putere sonoră: LwA 90,3 dB(A)
  • Nivel de vibrație: 3.221 m/s²

Pachetul Include

Fiecare mașină vine cu un set complet de accesorii: adaptori pentru aspirator, cheie interioară pentru talpa de șlefuit, patru tipuri de hârtie de șlefuit și un furtun de extracție a prafului.

În concluzie, Setul de 2 Mașini Orbitale pentru Șlefuit de la Hilmann este o investiție inteligentă pentru orice profesionist care caută eficiență, flexibilitate și durabilitate într-un singur pachet.

 

Author: Succes Grup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *