bani din vidochat

 Cum poți câștiga bani din videochat fără să devii model

Dacă te tentează ideea de a câștiga bani din videochat, dar consideri că jobul de model nu ți se potrivește, sau pur și simplu nu dorești să devii creator de conținut pentru adulți, există jobul ideal pentru ține. Poți deveni agent recrutor pentru un studio de videochat și poți câștiga peste 1.000 de dolari lunar, fără să muncești.

 Ce presupune jobul de Agent recrutor?

În calitate de agent recrutor, vei avea misiunea de a găsi persoane interesate de a deveni modele online si de a le recomanda către un studio de videochat. Cu cât vei recruta mai multe modele, cu atât vei câștiga mai mult, deoarece vei primi un procent din încasările fiecărui model adus de către tine.

Studioul recomandat de Bianca Drăgușanu colaborează cu agenți recrutori

Charm Studio, studioul reprezentat de Bianca Drăgușanu, colaborează cu agenți recrutori și le oferă 10% din încasările fiecărui model recomandat. Este unul dintre puținele studiouri cu o imagine curată în piață și este cunoscut pentru transparență totală, astfel încât dacă vei deveni agent recrutor, vei avea acces în timp real atât la încasările modelului cât și la câștigurile tale. În plus, vei avea garanția că modelul recomandat de ține va avea toate condițiile pentru a ajunge la încasări de 10.000$ lunar.

Nu este nevoie ca modelul recomandat de tine să aibă experiență în videochat, însă trebuie să aibă minim 18 ani împliniți și să cunoască limba engleză la nivel conversațional. În ceea ce privește aspectul fizic, acesta trebuie să fie unul îngrijit, căci jobul de model de videochat se bazează pe vânzarea unei imagini, chiar dacă totul se desfășoară în mediul virtual. Mai important decât aspectul fizic este cheful de muncă, implicarea și seriozitatea cu care va trata oportunitatea de a deveni model de top.

Charm Studio este un studio de videochat premium, care colaborează cu cea mai cunoscută platformă de streaming din lume, LiveJasmin. Media câștigurilor modelelor Charm este de 5.000$, în timp ce modelele de top câștigă peste 10.000$ în fiecare lună.

Devino agent recrutor și câștigă bani din videochat fără să faci videochat. 

Author: comunicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *