Birouri reglabile și scaun ergonomic performant – de ce ai nevoie de ele?

Timpul petrecut la birou poate fi dăunător sau cel puțin asta se întâmplă în cazurile în care nu sunt luate măsurile necesare. Acest aspect ține de felul în care este așezat corpul, accesibilitatea pe care o avem atunci când stăm la birou, precum și tipul de birou utilizat. Lucrul la un birou dificil, rigid și pe un scaun care nu este confortabil poate deveni o problemă de sănătate. Spatele poate avea de suferit, precum și productivitatea poate scădea drastic.

Iată câteva motive pentru care ar trebui să investești în birouri și scaune performante. La StableDesk ai la dispoziție mai multe variante, ideale pentru biroul de acasă sau cel de la firmă.

De ce să achiziționezi un birou și un scaun de calitate?

Este evident. Felul în care stăm așezați la birou este foarte important atât pentru sănătate, cât și pentru productivitate. Cifrele profitului pot crește considerabil, dacă cel care lucrează este motivat, dar totodată și relaxat.

  1. Cu un birou reglabil și un scaun ergonomic ai mai multă flexibilitate.

Biroul reglabil poate fi ajustat în funcție de înălțimea persoanei care lucrează. Se poate face mai înalt sau mai jos, fiind o alegere ideală pentru orice tip de birou. În plus, acestea pot susține până la 80 de kilograme, așadar oricând mai poți adăuga un monitor fără să îți faci probleme. Birourile de la stabledesk.ro sunt perfecte pentru toți cei care vor să beneficieze de funcții îmbunătățite, dispunând de ecran tactil pentru orice modificare.

De cealaltă parte, scaunele ergonomice oferă confort sporit, o poziție ideală a corpului și permit multă flexibilitate de mișcare. În acest fel, vei putea sta așezat/ă fără teama că nu vei ajunge la tastatură, imprimantă sau chiar la acte.

  • Productivitatea se mărește.

Cu toții știm că un confort sporit și accesoriile de ultimă generație pot avea o mare contribuție asupra productivității la birou. Dacă ești mai relaxat și ai o poziție confortabilă, nu vei dori să te ridici odată la câteva minute. În acest fel productivitatea crește și poți finaliza în timp util task-urile pe care le ai.

  • Aspectul biroului te va mulțumi.

Pe lângă faptul că te bucuri de flexibilitate de mișcare și productivitate la birou, un birou reglabil și un scaun ergonomic vor arăta excelent. Nu va mai trebui să lucrezi într-un mediu în care nu îți place, ci vei fi complet mulțumit de aspectul biroului. Pe site-ul stabledesk.ro ai la dispoziție mai multe variante de birouri reglabile, dar și scaune ergonomice în modele diverse și culori diferite.

  • Poți adăuga și alte accesorii.

La birourile reglabile greutatea pe care o suportă este destul de mare. În acest fel, poți alege mai multe accesorii pentru birou, pentru a avea la îndemână totul pentru proiectele tale. Cu ajutorul scaunului flexibil, vei ajunge la toate accesoriile montate.

Magazinul online stabledesk.ro dispune de o mulțime de produse în materie de birouri reglabile, cadre reglabile, birouri de gaming, scaune ergonomice, suporturi de monitoare și alte accesorii. Acestea sunt potrivite pentru propriul birou de acasă, dar și pentru companiile ce vor să le ofere angajaților o experiență cât mai plăcută la muncă.

În ultimul timp remarcăm un interes crescut pentru mediul de lucru. Nu doar pentru că este, conform legii, necesar să ții cont de mediul lipsit de risc pentru angajați, ci pentru că toată lumea înțelege ce rol are o decizie de mobilare a unui birou. Apar durerile, aparent și inițial banale. Acestea devin cronice, insuportabile, persoanele în cauză ajung să nu își mai dorească să desfășoare activitatea respectivă. Este, deci, un cerc vicios. Așadar, investind în astfel de produse, investești în starea de bine practic.

Contact: [email protected]

Author: Succes Grup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *