Când ai nevoie de aparatură de laborator la Precisa găsești tot instrumentarul necesar

Este firesc ca orice produs nou intrat pe piață să fie supus mai întâi cercetărilor care se fac în laborator. Acolo se creează prototipul și acesta trece prin diferite teste pentru a ajunge în faza finală, cea de producție în masă.

Toată această muncă de cercetare are loc și cu aportul echipelor de specialiști, dar și cu instrumentarul necesar: sticlărie și aparatură de laborator performantă.

Pentru cei care știu că excelența contează, alegerea furnizorului este simplă – Precisa, firmă de renume care nu te lasă la greu. Descoperim ofertele sale aici.

Ofertele Precisa sunt de la producători de renume

Aparatura de laborator, sticlărie, reactivi și consumabile, toate acestea, dar și alte categorii de produse pot fi găsite la magazinul online Precisa. Se știe că aparatura de laborator este alcătuită din mai multe tipuri de produse, fiecare dintre ele necesare pentru analize și teste. Astfel, pentru cei dedicați muncii în laboratoare, dar nu numai, le spunem că la Precisa gasesti produse care sunt originale, de la producători renumiți.

Termometre, sticlărie, truse pentru laboratoare, teste, dar și produse mai deosebite așa cum ar fi lumitester pentru teste.

În categoriile listate pe site clienții vechi, dar și cei noi, care nu au mai cumpărat până acum de aici, pot face achiziții cu încredere, alegând aparatură diversificată, așa cum ar fi cea pentru testarea materialelor de construcții, diverse produse microbiologice, reactivi și chimicale, dar și sticlărie de laborator. La Precisa aceste categorii sunt solicitate foarte des.

La ce folosește lumitesterul pentru teste?

Printre cele mai des achiziționate produse din magazinul Precisa se numără și lumitesterul pentru testere. Acesta este un instrument cu ajutorul căruia se măsoară gradul de igienă, în maxim zece secunde. Într-adevăr, atunci când se cumpara aparatura de laborator de calitate, acest produs nu poate fi trecut cu vederea.

Ușor de transportat și ușor de folosit, lumitesterul este utilizat pe scară largă în orice loc care necesită genul acesta de testare. Gradul de igienă trebuie să fie impecabil, mai ales în industria alimentară, farmaceutică, spații de agrement sau saloane de cosmetică. Pe de altă parte lumitesterul este folosit cu succes și de către companiile aeriene, bucătăriile industriale, în transportul de mărfuri și în spitale.

Lumitesterul are o memorie de 2000 de măsurători și se livrează împreună cu două baterii alcaline, cablu USB, manual și perie de curățare. Ca și accesorii, 5 pungi de aluminiu cu 20 de teste fiecare.

Contează pe Precisa oricând ai nevoie

Testele de sanitație de la Precisa sunt necesare oriunde și oricând, mai ales în locurile unde se impune o igienă strictă. Diverse ustensile și instrumentarul aferent sunt necesare în orice laborator care se respectă. Stative, pensete, termometre și balanțe, toate acestea nu pot lipsi din munca de cercetare.

Tot de la Precisa, laboratoarele școlare se pot aproviziona cu truse de chimie, anatomie sau biologie. Kiturile și testele rapide sunt adăugate în coș pentru că acestea sunt printre cele mai folosite în diverse industrii.

La Precisa se pot cere cotații de preț și cereri de ofertă pentru produse.

Despre comenzi, dar și detalii se pot obține luând legătura cu cei de la precisa.ro.

Contact: [email protected]

Author: Succes Grup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *