Cauți instalații electrice? Alege produsele Sercom Electric, optime pentru casă sau business-ul tău

De ce să alegi produsele de la Sercom Electric? Deoarece este clar că instalațiile electrice sunt vitale oricărei clădiri. De aceea, este important să alegi produse de calitate, precum cele din acest magazin online. Află mai jos ce poți găsi în ofertele disponibile.

La Sercom Electric ai parte de o gamă vastă de materiale electrice calitative, care pot îndeplini cu succes toate cerințele casei și afacerii tale. În plus, beneficiezi de prețuri speciale ca și instalator și revânzător, dar și de suport profesional dedicat pentru nevoile tale. Aceste oferte sunt disponibile atât pentru cei care cumpără din magazinul fizic, cât și pentru cei care comandă online de la Sercom Electric. Sediul lor fizic este în Suceava.

Importanța calității în instalațiile electrice

Indiferent dacă vorbim despre o hală industrială sau despre propria casă, materialele electrice trebuie să fie de calitate. Scurtcircuitele pot surveni în urma unei instalații electrice deficitare, unde s-au utilizat materiale de slabă calitate. Sau, la fel de frecvent se întâmplă astfel de situații când instalația este precară și cu prea mulți consumatori, posibil chiar prea veche. Acest lucru poate provoca un incendiu. Așadar, având instalații electrice de calitate, faci un pas preventiv pentru siguranța clădirii.

Atât siguranța, dar și aspectul unui produs de calitate sunt importante. Spre exemplu, prizele și întrerupătoarele, cât și sursele de iluminat de diferite tipuri au un aspect diferit dacă sunt de calitate. Preocupat fiind atât de aspect, cât și de funcționalitate, te vei bucura să afli că la Sercom Electric produsele disponibile în stoc îți îndeplinesc toate aceste cerințe.

Ce materiale electrice găsești la Sercom Electric?

Fie că vrei să achiziționezi un produs pentru casa ta sau pentru afacerea ta, în ambele cazuri vei găsi o varietate de materiale electrice calitative. Acestea includ:

 • Prize și întrerupătoare
 • Produse pentru iluminat
 • Tablouri și siguranțe
 • Produse pentru casă și grădină

Alte accesorii sunt de asemenea disponibile aici. Așadar, în funcție de nevoi și preferințe, te poți baza pe produsele de la Sercom Electric pentru a finaliza instalația electrică, dar și pentru a dispune de toate utilitățile ce țin de aceasta.

Totul pentru corpurile de iluminat

În cadrul magazinului online ai o categorie specială dedicată materialelor pentru iluminat, Sercom Electric îți pune la dispoziție o ofertă de produse vastă pentru surse de iluminat, corpuri de iluminat, accesorii, articole de iluminat decorativ pentru interior și exterior, dar și surse de iluminat tehnic. Așadar, poți da un accent nou printr-un element de design care poate face diferența.

Becurile LED, incandescente sau cu halogen, dar și benzile LED și transformatoarele – toate sunt utile pentru căminul tău. Acestea consumă foarte puțină energie electrică, iar dacă optezi pentru cele LED, factura la lumină va fi cu siguranță mai redusă.

Știi un motiv pentru care becurile LED le-au înlocuit pe cele clasice, cu halogen? Din cauza filamentului din tungsten din becurile clasice, durata de viață a acestora era destul de scăzută, acest filament fiind fragil la supraîncărcare (pocnitura care se aude atunci când cedează un bec clasic este cedarea acestui filament). Becurile LED se folosesc de diode care nu au această problemă.

Menține instalația electrică în siguranță cu echipamentele potrivite

Tablourile și siguranțele sunt foarte importante într-o clădire. Acestea pot preveni scurtcircuitele și implicit incendiile, dacă sunt confecționate din materiale calitative. În magazinul online găsești:

 • Tablouri și dulapuri electrice
 • Siguranțe automate
 • Siguranțe cu diferențial RCBO
 • Întrerupătoare diferențiale RCCB
 • Siguranțe fuzibile și separatoare AC
 • Aparatură de măsură și control
 • Descărcătoare supratensiune
 • Accesorii pentru tablouri.

Așadar, este clar ce poți găsi la Sercom Electric. Alege calitatea. Cumpără acum!

Contact:

0753 234 068

[email protected]

Author: Succes Grup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *