Pudră de volum pentru femei

Pudra volum– este un produs de styling des utilizat pentru a oferi părului textură și volum. Acest produs este conceput ca tu să îl poți aplica la rădăcina firelor de păr, iar acesta să le ofere textura și volumul de care au nevoie pentru a atrage toate privirile celor cu care vei intra în contact. Pe parcursul articolului care urmează vom afla împreună ce pudră de păr să folosești în funcție de tipul de păr pe care îl ai, ce tipuri de pudră de păr sunt disponibile pe piață și care este cea mai recomandată.

Fiecare produs de styling are o formulă care este destinată fie mai multor tipuri de păr, fie doar unui anumit tip. Pentru a găsi pudra de păr potrivită tipului tău de păr este recomandat să te informezi despre acestea, să le citești cu atenție specificațiile și să încerci cât mai multe până vei găsi una destinată tipului tău de păr care să-ți ofere rezultatul dorit.

Dacă părul tău este:

Fin-  este recomandat să folosești o pudră de păr cu particule fine care să ofere volum fără să încarce părul;

Gros-  este recomandată o pudră mai densă sau cu o formulă puternică pentru a avea parte de un volum durabil al părului;

Gras- este recomandată o pudră matifiantă care absoarbe excesul de sebum și menține aspectul proaspăt al coafurii;

Uscat- este recomandată o pudră cu elemente hidratante sau care oferă un efect de strălucire pentru a aduce vitalitate părului;

Ondulat sau creț- este recomandat să folosești o pudră de păr care oferă definire și separare fără a încărca buclele naturale.

Tipul de pudră volum pe care alegi să îl folosești diferă în funcție de nevoile pe care părul tău le are la momentul respectiv, pe piață existând diverse pudre de păr care sunt gata să satisfacă nevoile părului tău cât ai clipi. Dacă părul tău are nevoie de volum, o pudră de volum va fi aliatul tău în rezolvarea acestei probleme, dacă ai nevoie ca sebumul în exces să fie absorbit, alege o pudră matifiantă, dacă vrei ca părul tău să fie fixat în coafura dorită recomandată este pudra de fixare și dacă vrei să strălucești sau să atragi priviri cu părul colorat în diferite nuanțe pudrele cu sclipici și cele colorate sunt cele mai potrivite să-ți îndeplinească dorințele. Cea mai recomandată pudră de păr ține desigur și de problema pe care tu îți dorești să o rezolvi, iar cele prezentate anterior te pot ajuta cu siguranță să o rezolvi și să ai un rezultat demn de coperțile revistelor.

Așadar, pudra de păr este aliatul cel mai bun pe care îl poți avea în lupta cu lipsa volumului, texturii, excesului de sebum și multe alte probleme cu care părul tău se confruntă atunci când îți dorești ca el să arate impecabil. Dă-ți voie să descoperi cât mai mult, explorează și joacă-te cu tipurile de pudre de păr, găsește-o pe cea potrivită stilului și tipului tău de păr și dă-ți voie să strălucești cum nu ai mai făcut-o până acum!

Author: Succes Grup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *