Ai de transportat marfuri intern sau international? 10 motive sa apelezi la Micorspedition

Daca te afli in cautarea unei solutii eficiente si profesionale pentru transportul de marfuri, Micorspedition este alegerea potrivita pentru tine. Cu o vasta experienta, acestia ofera servicii de calitate atat pentru transportul intern, cat si pentru cel international, evidentiind o serie de avantaje pentru clienti.

10 motive pentru care ar trebui sa iei in considerare Micorspedition atunci cand ai nevoie de servicii de transport de marfuri

Servicii door-to-door sau terminal-to-door

Micorspedition iti pune la dispozitie optiunea de a alege intre servicii door-to-door sau terminal-to-door, in functie de necesitatile tale. Daca vrei ca marfurile tale sa fie preluate direct de la adresa de incarcare si sa fie livrate la destinatie, serviciul door-to-door este solutia potrivita. Daca preferi sa livrezi marfurile la terminal si sa le preiei de acolo, atunci serviciul terminal-to-door este optiunea perfecta pentru tine.

Timpi de tranzit bine stabiliţi, livrari in 24/48 de ore

Un alt avantaj major este stabilitatea in ceea ce priveste timpii de tranzit. Compania se angajeaza sa livreze marfurile in 24 sau 48 de ore, in functie de necesitatile tale. Astfel, poti conta intotdeauna pe livrari rapide si punctuale.

Transporturi marfuri periculoase (ADR)

Micor Spedition este specializata si in transportul de marfuri periculoase conform reglementarilor ADR. Echipa de experti asigura o manipulare si transport sigur al acestor tipuri de marfuri, respectand toate normele de siguranta impuse de legislatie.

Transporturi zilnice cu servicii adiţionale de temperatura controlata

Pentru marfurile care necesita conditii speciale de temperatura, Micorspedition ofera servicii de temperatura controlata. Transporturile zilnice asigura mentinerea temperaturii optime pentru marfurile tale, fie ca este vorba de produse alimentare sau de alte tipuri de marfuri sensibile la temperatura.

Sisteme SWAP BODY

Micor Spedition dispune de sisteme SWAP BODY, ceea ce inseamna ca ai flexibilitate in ceea ce priveste dimensiunile containerelor pentru marfuri. Acest lucru este esential atunci cand ai de transportat marfuri de diverse dimensiuni si greutati.

Serviciul Track & Trace de urmarire şi verificare a statusului marfurilor

Pentru a-ti oferi control total asupra transportului marfurilor tale, Micor Spedition pune la dispozitie serviciul Track & Trace. Prin intermediul acestui sistem, poti urmari in timp real statusul marfurilor tale si poti verifica oricand locatia lor.

Acoperire directa sau prin intermediul corespondentilor a tuturor tarilor europene, transporturi la export si import

Micorspedition are o acoperire extinsa la nivel european, asigurand transporturi la export si import in toate tarile europene. Astfel, poti avea incredere ca marfurile tale vor ajunge in siguranta si la destinatia internationala dorita.

Linii regulate de grupaj in toate tarile din UE

Cu linii regulate de grupaj in toate tarile din Uniunea Europeana, transportul marfurilor este asigurat intr-un mod eficient si cost-efectiv. Grupajul permite combinarea mai multor expedieri intr-un singur transport, economisind timp si resurse.

Transporturi expres in regim de grupaj sau exclusivitate

Indiferent de necesitatile tale, Micor Spedition poate sa ofere transporturi expres in regim de grupaj sau exclusivitate. Poti alege varianta care se potriveste cel mai bine afacerii tale si termenelor de livrare impuse de clienti.

Organizarea preluarilor/distributiei la livrarile „door-to-door”

Micorspedition se ocupa nu doar de transportul propriu-zis, ci si de organizarea preluarilor si distributiei marfurilor la livrarile door-to-door. Acest lucru iti permite sa te concentrezi pe afacerea ta, stiind ca logistica este in maini profesioniste.

Cu servicii variate, o retea extinsa de transport si un angajament pentru siguranta si eficienta, Micor Spedition se ridica la cele mai inalte standarde din industrie, fiind solutia ideala pentru transportul de marfuri din Romania.

Author: Succes Grup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *